Mød Tamara: Dansk-færøsk talent debuterer med sang, der vil være din personlige hypeman

Soundvenue har premiere på debutsinglen fra r'n'b-talentet Tamara. Sæt den på, når du har brug for en peptalk.
Mød Tamara: Dansk-færøsk talent debuterer med sang, der vil være din personlige hypeman
Tamara. (Foto: Katrine Gøth)

»’Solo Crowd’ giver mig en følelse af, at jeg er stærk, og at jeg kan det, jeg vil. Og der er ingen, der skal komme her og fortælle mig, jeg ikke kan det«, siger Tamara i en lille video, der skal introducere det 21-årige r’n’b-talent.

Den følelse skinner tydeligt igennem på debutsinglen fra Tamara Mneney, som med tanzaniske rødder er opvokset på Færøerne.

‘Solo Crowd’ lyder som en triumf. Med horn og det hele. Sådan en omgang selvsikker r’n’b, man sætter på, når man har brug for en peptalk. Hvilket i den grad også er meningen.

»Jeg håber virkelig, at sangen kan være med til at give andre den samme følelse, og at de kan stille sig foran spejlet, sætte sangen på, og at sangen på en måde kan være deres hypeman«, siger Tamara i introvideoen (som du kan se nederst) med henblik på følelsen af ikke at finde sig i noget som helst.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Imma be alright / life had me bruised but it taught me how to fight«, lyder det i ‘Solo Crowd’, og Tamara har ikke altid haft det nemt.

Med en enlig mor har hun ofte følt sig udenfor, og som ung minoritetskvinde har hun haft svært ved at spejle sig i sin omgangskreds på Færøerne.

»Igennem mit liv har jeg følt, at jeg ikke rigtig har haft nogen at spejle mig selv i – både når det galt udseende, personlighed og drømme. Så det at jeg har lavet musik, det har jeg brugt rigtig meget til at kunne få afløb for mine tanker og mine følelser«, fortæller Tamara, der er flyttet til København for at jagte musikdrømmen.

Hun har i det seneste halvandet år arbejdet tæt sammen med et fast team af producere og sangskrivere bestående af Mikkel Kjær, Jens Rønne og Martin Lønsted – folk der tidligere har arbejdet med artister som Selma Judith, Siné og Mercedess.

‘Solo Crowd’ bliver officielt udgivet 9. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af