Rapperen PnB Rock er blevet skudt og dræbt i Los Angeles

Rapperen PnB Rock er blevet skudt og dræbt i Los Angeles
PnB Rock. (Foto: PR.)

Hiphopscenen har – endnu engang – mistet en rapper til skuddrab. PnB Rock er ifølge Los Angeles Times gået bort, efter han blev skudt under et røveri i Los Angeles.

Rapperen, der blev 30 år gammel, var ude at spise med sin kæreste på en restaurant, da en person kom ind for at stjæle hans smykker. Hvilket altså endte med, at gerningsmanden skød PnB Rock, der senere døde på hospitalet.

Forinden havde PnB Rocks kæreste lagt et opslag på Instagram, hvor hun delte deres lokation, hvilket ifølge Los Angeles Times kan være en del af forklaringen på, hvordan gerningsmanden fandt dem.

Da Pop Smoke blev dræbt i Los Angeles i 2020, havde rapperen også delt sin adresse via sociale medier.

PnB var kendt for sin melodiske, Drake-inspirerede tilgang til hiphopgenren. Hans største hit var sangen ‘Selfish’, og han havde samarbejdet med en lang række artister fra Kodak Black til Ed Sheeran.

Tidligere denne måned deltog PnB Rock i et interview med hiphop-personligheden Akademiks, hvor han fortalte, at han var bevidst om, at rappere var potentielle mål for overfald og røverier, og at nogen faktisk havde forsøgt at røve ham for nylig.

PnB Rock kom oprindeligt fra Philadelphia, hvor han havde en hård opvækst og tilværelse – indtil han fandt musikken. 

»Inden jeg lavede musik, var jeg hjemløs«, fortalte han Billboard i 2017. »Jeg havde ikke alle pigerne eller nogen venner. Men nu har jeg alt, jeg nogensinde har ønsket mig«, lød det dengang.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af