Dua Lipa deler sine fem yndlingsrestauranter i København

Dua Lipa deler sine fem yndlingsrestauranter i København
Dua Lipa. (Foto: Hugo Comte/PR)

Står du og mangler restaurantanbefalinger til weekenden i København? Så er der hjælp at hente.

Ingen ringere end Dua Lipa har i sit kultur- og livsstilsnyhedsbrev Service95 peget på sine fem yndlingsrestauranter i den danske hovedstad til inspiration for alle, der gerne vil prøve at spise som en popstjerne.

I nyhedsbrevet kaster hun sin kærlighed på en række hippe steder i København, der alle har noget helt særligt at tilbyde.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dua Lipa peger blandt andet på restaurant Sanchez på Istedgade, hvor den tidligere Noma-dessertkok Rosie Sanchez langer traditionel mexicansk mad over disken.

Hun er også glad for Nr. 30 i Nansensgade og Restaurant Barr i de gamle Noma-lokaler i Strandgade. Og så er Kødbyen selvfølgelig også et sted for Dua Lipa, nærmere bestemt Gorilla, der forener feststemning og restaurant.

Og når tømmermændene skal plejes dagen derpå, kan det oplagt gøres på den Instagram-venlige café Atelier September i Gothersgade, hvis man skal tro Dua Lipas femte anbefaling.

Dua Lipa var sidst forbi København i officielt øjemed, da hun gav en fænomenal koncert til fem stjerner på Roskilde Festival tidligere på sommeren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af