Gilli kårer sine yndlingschips: »Jeg er chips og dip-manden«

Gilli kårer sine yndlingschips: »Jeg er chips og dip-manden«

Gilli er ret så mediesky for en rapstjerne. Han giver ikke vildt mange interviews og dukker sjældent op til prisuddelinger.

Nu er der dog landet et videointerview med rapstjernen, hvor han FaceTimer med sin faste producer Nicki Pooyandeh. Videoen er lavet af Spotify.

Gilli og Pooyandeh taler blandt andet om det nye album ‘Suave World‘, som de åbenbart knoklede på indtil sidste sekund. »Det var lidt hårdt med søvnen«, fortæller Gilli. Han synes i øvrigt, at ‘Paid’ er albummets »største banger«.

Den helt store nyhedsværdi i samtalen ligger dog i kåringen af Gillis yndlingschips.

»Hvis der er én, jeg kender, som går meget op i chips, så er det dig«, siger Pooyandeh. Hvortil Gilli svarer: »Jeg er chips og dip-manden«.

Hvilke chips er så de bedste i landet?

»Danmarks bedste chips er grillchipsene, de der med kylling på. Eller snack chips, de grønne. De helt sprøde«, lyder det fra Gilli.

Hvis du gerne vil snacke som Gilli, er det altså grillchips og snack chips, der tæller. Rapperen tror selv på, at der er en særlig kraft i de sprøde kartoffelflager: »Der er hits i chips«, siger han til sidst i videoen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af