Se Post Malone vie par til koncert

Se Post Malone vie par til koncert
Post Malone på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Post Malone lader til at være kommet oven på igen, efter at han var ude for et slemt fald under en koncert tidligere på efteråret, som resulterede i brækkede ribben og et hospitalsbesøg.

TikTokeren Heidi Lavon har delt en video af Post Malone, der vier to af hendes bedstevenner, Jana og Randy, kort efter en koncertafslutning.

Mens der stadig er publikummer tilbage i den store arena, udvekslede parret vielsesløfter, hvorefter Post Malone på sin egen halvkluntede måde erklærede dem ægtepar:

»You may kiss your partner right now! In the eyes of space I declare these two lawfully wedded!«, lød det uformelt fra Post.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@heidilavon

What an incredibly special honor! 🥹🫶🏻💒 #postmalone #posty #wedding #congratulations

♬ Congratulations – Post Malone

Og noget tyder på, at det nyslåede ægtepar ikke kan få nok af Post Malone. I hvert fald håber de på, at han vil deltage ved det officielle bryllup i foråret.

Post Malone har endnu et par koncerter tilbage på sin nordamerikanske turné, inden han drager mod New Zealand og Australien, hvor han varmer op for Red Hot Chilli Peppers.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af