SZA annoncerer nyt album, men sår tvivl om sin fremtid: »Jeg går i stykker«

SZA annoncerer nyt album, men sår tvivl om sin fremtid: »Jeg går i stykker«
SZA. (Foto: Sony Music)

SZA’s længe ventede opfølger til sit hæderkronede debutalbum, ‘Ctrl’ fra 2017, er lige på trapperne.

I et nyt interview med Billboard fortæller SZA, at hun planlægger at udgive albummet ‘S.O.S.’ allerede i december. I oktober slap hun den fremragende single-forløber ‘Shirt’.

Interviewet byder dog også på dårlige nyheder, idet SZA fortæller, at hun i øjeblikket stresser over at nå deadlinen for sit andet album, hvorfor hun også er usikker på, om hun på den lange bane vil fortsætte sin karriere.

»Jeg ved ikke, om det at jagte berømmelse er holdbart for mig eller for nogen andre. Jeg giver det et skud, og jeg gør mit absolut bedste«, lyder det.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

SZA fortæller, at hun generelt har svært ved at balancere sit privatliv og musikken, og at hun aldrig rigtig har fundet sig til rette i musikbranchen.

»Jeg kan bogstaveligt talt bryde ud i tårer og løbe gennem væggen hvert eneste øjeblik, det skal være. Jeg går i stykker«, siger hun blandt andet.

»Livet er fucking hårdt. Det er fucking skørt at forvente, at jeg skal kunne præstere på så højt et plan, mens livet går videre. Det her er ikke beregnet til en person. Det er beregnet til en maskine«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af