Cliff Richard vil lave en julesang med Stormzy

Cliff Richard vil lave en julesang med Stormzy
Stormzy. (Foto: Adama Jollah/PR)

Vores anmelder var ikke just begejstret over Stormzys afdæmpede kærlighedssange på sidste måneds ‘This Is What I Mean’, men i Storbritannien fik albummet en langt flottere modtagelse.

Faktisk har grime-rapperens mange fans taget så godt imod Stormzys tredje album, at ‘This Is What I Mean’ i begyndelsen af december debuterede som nummer et på den britiske albumhitliste – lige over Cliff Richard, der måtte tage til takke med en andenplads til sit 46. album, ‘Christmas With Cliff’.

Dengang indrømmede den 82-årige julesangsveteran blankt, at han faktisk slet ikke anede, hvem Stormzy var. Men det tyder på, at han siden er blevet klogere.

I en ny episode af Iain Dales ‘All Talk’-podcast fortæller Richard om nederlaget til Stormzy, som han tydeligvis tager med oprejst pande.

»I det mindste går jeg op. Når Stormzy ligger nummer et, er der kun én vej for ham at gå«, lyder det blandt andet fra sangeren.

Adspurgt om han nogensinde kunne finde på at samarbejde med Stormzy om en ny julesang svarer Richard lige så kontant:

»Ja, hvorfor ikke?«.

‘Christmas With Cliff’ er Richards tredje julealbum i sin mere end 60 år lange karriere. Stormzy har stadig sit første julealbum til gode.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af