Den maskerede rapper D1ma har udgivet en sang med Medina – lyt til ‘Lidt endnu’

Den maskerede rapper D1ma har udgivet en sang med Medina – lyt til ‘Lidt endnu’
Medina og D1ma. (Foto: Victor Jones)

Sidste år kaldte vi D1ma for »tidens mest uforudsigelige rapper«, da han indenfor få dage udgav både et remake af Rune RK og Clara Sofies ‘Når tiden går baglæns’ og et hårdtslående rapnummer, der mere lød som noget, Artigeardit ville lave.

Nu har den unge rapstjerne overrasket igen. D1ma har netop udgivet duetten ‘Lidt endnu’ sammen med ingen ringere end Medina.

På overfladen er samarbejdet mellem popstjernen og den maskerede rapper i hvert fald lidt af en overraskelse. Men vi har faktisk i flere omgange sammenlignet D1mas kølige, elektroniske sangrap med Medinas klubbede popmusik.

Der er ikke langt fra rapperens storhit ‘Drøm mig væk’ til de ting, Medina lavede i slutningen af 00’erne. Så helt skævt er samarbejdet ikke.

‘Lidt endnu’ er lavet med hiphop-produceren Kewan, men ellers er sangen en klassisk ulykkelig kærlighedssang, som vi kender dem fra Medina – med D1ma som gæst i popstjernens univers.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af