Miley Cyrus deler ny single på eksmand Liam Hemsworths fødselsdag – se musikvideoen

Miley Cyrus deler ny single på eksmand Liam Hemsworths fødselsdag – se musikvideoen
Miley Cyrus i musikvideoen til 'Flowers' (Foto: PR)

Miley Cyrus er snart aktuel med sit første album siden ‘Plastic Hearts’ fra 2020.

Titlen er ‘Endless Summer Vacation’, og albummet udkommer 10 marts. I den anledning har Cyrus delt den første single fra albummet med en dertilhørende solbeskinnet musikvideo.

‘Flowers’ handler om livet efter et afsluttet forhold, og om at være bedre stillet på egen hånd end sammen med sin forhenværende partner.

På den måde er det også svært ikke at læse noget ind i, at Cyrus har udgivet sangen på Liam Hemsworths fødselsdag. Hun var gift med skuespilleren indtil 2019, hvor de blev separeret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cyrus har før behandlet sine brud gennem sin musik, blandt andet på sangen ‘Midnight Sky’, der var inspireret af hendes brud med Hemsworth, Kaitlynn Carter og Cody Simpson.

Sidste år udgav Miley Cyrus livealbummet ‘Attention: Miley Live’, som var hendes første liveudgivelse siden 2009. ‘Plastic Hearts’ fra 2020 blev velmodtaget her på siden, hvor Soundvenues anmelder skrev, at Cyrus endelig havde formået at skrive sange, der forløste hendes potentiale.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af