Amerikanske fans flyver hele vejen til Sverige for at få en bid af Beyoncé

Amerikanske fans flyver hele vejen til Sverige for at få en bid af Beyoncé
Beyoncé. (Foto: Genevieve Tate)

Ticketmaster har den seneste tid mærket en storm værre end fredagens Otto: En shitstorm.

Billetsalgsvirksomheden er især blevet kritiseret for håndteringen af Taylor Swifts seneste turné, hvor mange fans stod tomhændede tilbage. Ticketmasters site crashede, hvorefter fans lagde sag an mod firmaet.

Så da Beyoncé annoncerede, at billetterne til hendes ‘Renaissance’-verdensturné ville blive sat til salg på Ticketmaster tidligt i februar, vidste hendes fans, at de skulle være hurtigt ude, hvis de skulle nå at få billet.

Alligevel var det langt fra alle villige købere, der fik sikret sig en billet til turnéen. Derfor har visse særligt dedikerede amerikanske fans besluttet sig for, at de ville rejse hele vejen fra USA til Sverige for at opleve Beyoncé. Det rapporterer BuzzFeed.

En Beyoncé-fan fra USA fortæller til BuzzFeed, at Stockholm »var det eneste sted, jeg kunne komme igennem«, efter at have ventet i billetkøen i flere timer på Ticketmasters hjemmeside.

Beyoncé besøger vores naboland hele to gange d. 10 og 11. maj i Stockholm.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af