Pharrell bliver ny kreativ chef for Louis Vuittons herretøj

Pharrell bliver ny kreativ chef for Louis Vuittons herretøj
Pharrell Williams. (Foto: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy)

Louis Vuitton har annonceret, at deres herretøj har fået en ny hoveddesigner: Ingen ringere end Pharrell Williams. Det skriver modemærket på Instagram.

Pharrell tager således over for Virgil Abloh, der var Louis Vuittons kreative chef for herretøj frem til sin alt for tidlige død i 2021.

Stillingen har været ubesat lige siden, hvor Louis Vuittons in-house-designere i stedet har båret faklen.

Pharrells første kollektion bliver fremvist ved modeugen i Paris i juni. Louis Vuitton har tidligere samarbejdet med Pharrell i 2004 og 2008.

I en pressemeddelelse udtaler Louis Vuittons CEO Pietro Beccari: »Jeg er glad for at byde Pharrell velkommen hjem som vores nye kreative chef for herretøj efter vores samarbejder i 2004 og 2008. Hans kreative vision rækker ud over mode, og vil utvivlsomt lede Louis Vuitton frem mod et nyt og utroligt spændende kapitel«.

Pharrell har tidligere været involveret i en række modemærker, blandt andet med streetwear-mærket Billionaire Boys Club og skomærket Ice Cream. Han har også samarbejdet med en lang række andre mærker, blandt andet Adidas og Chanel.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af