Premiere: Kundo gør gadedrengeliv i Vejle sort-hvid-sexet – se musikvideoen til debutsinglen ‘7100’

Premiere: Kundo gør gadedrengeliv i Vejle sort-hvid-sexet – se musikvideoen til debutsinglen ‘7100’
Kundo. (Foto: Rokke)

En flok unge drenge hopper tæt rundt iført store dynejakker, huer og solbriller. Jeg ved godt, hvad du tænker. Endnu en trapvideo med iMovie-agtig produktion og pubertetsdrømme om hiphopsucces. Men bare rolig – Kundo er og kan meget mere end det.

I det unge raptalents nye musikvideo er der sort-hvid slowmotion sammen med singlens indledende saxofon-sample. En kunstnerisk noir-kvalitet blandet med gadedrengeliv.

Med store, hvide bogstaver staves singlens titel, ’7100’ – Vejles postnummer, hvis man skulle være i tvivl – som markerer sangens hyldest til Kundos hjemby.

»Jeg skrev ’7100’ som noget af det første, efter en lille pause fra musikken, og før alting rigtig begyndte«, udtaler Kundo om sangen. »’7100′ er til dem, jeg er vokset op med, til der hvor jeg er fra. Det er lyden til vores opvækst«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom Kundo er helt frisk på den danske musikscene, leverer den North Face-klædte Vejle-rapper en overbevisende overlegenhed i ’7100’. Både hvad angår den Artigeardit-agtige instrumentering og vokalen, som både kan være ryg-pind-doven, men også vokser i stemmeleje og volumen i omkvædet.

Kundo rapper, at han er »dum og ung og rastløs«, men når han render rundt mellem jyske parcelhuse og smiler kækt til kameraet, er det netop det, som får gode gamle Vejle til at virke helt sexet.

‘7100’ er Kundos første single. Han fejrer udgivelsen med en releasefest den 8. februar på Galleri Christoffer Egelund.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af