Der er en god grund til, at Billie Eilish har slettet sociale medier fra sin telefon

Der er en god grund til, at Billie Eilish har slettet sociale medier fra sin telefon
Billie Eilish. (Foto: Koury Angelo/Getty Images)

Billie Eilish er færdig med at doomscrolle sig igennem sociale medier.

I et nyt afsnit af podcasten ‘Conan O’Brien Needs a Friend’ forklarer hun, at hun har slettet de forskellige tjenester fra sin mobil, fordi hun har svært ved at finde rundt i, hvad der sandt og falsk af alt det indhold, hun støder på. Det skriver Billboard.

»Jeg tror på alt, hvad jeg læser online. Mig! Og jeg ved, at det er dumt, og jeg ikke burde tro på det, for jeg ved, at det ikke er sandt«, siger stjernen, som ellers har været kendt for at være ekstremt online.

»Det er alle de små, hvide løgne, som de færreste lægger mærke til, men som alle tror på. Hvor meget af det, jeg læser på internettet, er faktisk en løgn?«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I interviewet kommer Eilish ind på det ironiske i, at hun som teenager ellers er vokset op på internettet, men at hun ikke længere bryder sig om det indhold, hun ser om sig selv:

»Jeg føler ikke, jeg har ændret mig som person«, forklarer hun. »Men jeg kunne ikke lade være med ikke at ændre mig selv eller den måde, jeg lever på, når de videoer og ting, jeg så på internettet, langsomt begyndte at handle om mig. Der var jeg sådan lidt ‘ad, klamt’. Det bryder jeg mig ikke om«.

Selvom Eilish altså har slettet sociale medier fra sin telefon, har det dog ikke stoppet hende fra at lægge et meget afslappet opslag op i sidste uge med solnedgang, rideture og puslespil.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af