Syd for Solen fuldender årets program med seks nye navne – blandt andre Benny Sings og Julie Pavon

Syd for Solen fuldender årets program med seks nye navne – blandt andre Benny Sings og Julie Pavon
Julie Pavon. (Foto: Sebastian Apel)

I sidste uge gjaldt det Distortion Ø og Heartland Festival, og nu kan også Syd for Solen løfte sløret for det fulde program for årets udgave af festivalen. I dag er der annonceret de sidste seks navne til plakaten.

Blandt dagens annonceringer finder vi blandt andre australske Confidence Man samt den hollandske indiepop-musiker Benny Sings, der tidligere har samarbejdet med genremastodonter som Mac DeMarco og Rex Orange County.

Derudover tæller de nye tilføjelser også en række stærke danske navne som singer/songwriteren August Høyen samt Julie Pavon, der den seneste tid har udmærket som et af landets vildeste livenavne.

De seks nye navne bliver en del af festivalens elektroniske fredagsprogram, hvor hovednavnene er Aphex Twin og Peggy Guo. Den slags går måske ikke umiddelbart i spænd med smækkerlækker indiepop og skrøbelige singer/songwritere, men der er der faktisk en god forklaring på.

»Fredag skal folk have intet mindre end den perfekte sommerfest. Sådan en dag, der starter hyggeligt ud, og ender i et stort festligt klimaks på dansegulvet – eller nærmere græsset«, forklarer Xenia Grigat, der er programansvarlig på Syd for Solen, i en pressemeddelelse.

Syd For Solen 2023 foregår fra 8.-10. juni. Dagsbilletterne er sat til salg nu.

Dagens annonceringer:
Benny Sings (NL)
Confidence Man (AU)
August Høyen (DK)
Julie Pavon (DK)
Sulka (DK)
Ussel (DK)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af