Ariana Grande går i rette med fans, der kommenterer hendes krop: »Sundhed kan se forskelligt ud«

Ariana Grande går i rette med fans, der kommenterer hendes krop: »Sundhed kan se forskelligt ud«
Ariana Grande. (Foto: Dave Meyers)

Ariana Grande er træt af, at hendes fans kommenterer hendes udseende.

Popstjernen har delt en video på TikTok, hvor hun går i rette med folks fokus på hendes krop og taler for at være mere »nænsomme« over for hinanden.

»Jeg vil bare kommentere jeres bekymringer om min krop og tale lidt om, hvad det betyder for en person med en krop at blive set og blive underkastet så meget opmærksomhed«, indleder Grande videoen.

Imens proklamerer underteksterne i videoen: »I har talt om det i mere end et årti, så denne gang vil jeg gerne selv være med«.

Grande fortsætter: »Jeg synes, vi bør være mere nænsomme og mindre tilpas med at kommentere på folks kroppe, uanset hvad. Hvis du tror, du siger noget velment, uanset hvad det er – sund, usund, stor, lille, dit og dat, sexet, vrøvl – så bør vi arbejde hen mod at sige den slags mindre«.

»Der er måder at komplimentere nogen eller ignorere noget, du ser, som du ikke kan lide, som jeg synes, vi bør hjælpe hinanden med at arbejde hen imod. Vi bør sigte efter at beskytte hinanden«, siger hun videre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Grande fortæller også om den periode i hendes liv, som fans mente var hendes sundest, men som i virkeligheden var hendes mest usunde:

»Den krop, I har sammenlignet med min nuværende krop, var den mest usunde version af min krop. Jeg tog en masse antidepressiv medicin, drak, mens jeg tog det, og spiste dårligt. Det var et lavpunkt i mit liv, da jeg så ud på den måde, I betragter som sund. Det var overhovedet ikke sundt«.

»Jeg ved, at jeg ikke behøver at forklare det. Men jeg håber, at der kan komme noget godt ud af at være åben og sårbar omkring det. Sundhed kan se forskelligt ud«, fastslår Grande.

Hun konkluderer: »Man ved aldrig, hvad en anden person gennemgår. Så selv om du forsøger at være kærlig og omsorgsfuld, arbejder den person nok allerede på det, eller har et støttesystem, de arbejder sammen med. Man kan aldrig vide det. Vær nænsom over for hinanden og jer selv«.

Ariana Grande har tidligere i sin karriere haft fokus på mental sundhed. Hun har blandt andet selv været udtalt omkring sin egen kamp med angst.

Det er to år siden, at Grande udgav albummet ‘Positions’. I øjeblikket er hun i gang med at indspille to ‘Wicked’-film, baseret på den populære Broadway-musical af samme navn.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af