Efter Frank Ocean-aflysning: Coachella annoncerer supertrio som erstatning

Efter Frank Ocean-aflysning: Coachella annoncerer supertrio som erstatning
Skrillex i 2015. (Foto: Scott Legato/Getty Images)

Frank Ocean efterlod et stort hul at udfylde, da han i går udmeldte, at han er nødt til at aflyse sin koncert på Coachella i weekenden.

Hans plads på festivalen bliver overtaget af Blink-182, men nu har festivalen også tilføjet yderligere tre navne til plakaten som en yderligere form for erstatning.

Det bliver nemlig det elektroniske dream team bestående af Skrillex, Fred Again og Four Tet, der skal lukke Coachella i weekenden. Det skriver Variety.

De tre artister gav for nyligt en storladen fælleskoncert i Madison Square Garden, hvor de ifølge Variety spillede i op mod fem timer. Så Coachellas publikum kan godt forvente sig noget af et brag. Forhåbentligt bliver koncerten også livestreamet.

Frank Ocean har fået markant kritik for sidste weekends kaotiske koncert på Coachella.

Miseren begyndte allerede, da det blev annonceret, at koncerten ikke ville blive livestreamet. Og den fortsatte da Ocean var knapt en time forsinket.

Flere medier beskriver ham som ugidelig på scenen, hvor han ikke sang med på en række sange og fik en DJ til at tage over midt i koncerten.

Det er siden kommet frem, at Ocean var nødt til at ændre et stort sceneshow i sidste øjeblik grundet en ankelskade, der nu også har fået ham til at aflyse sin anden koncert på festivalen.

Sidste weekends koncert var Oceans første siden 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af