Se Zendaya optræde live for første gang i otte år på Coachella

Se Zendaya optræde live for første gang i otte år på Coachella
Zendaya på Coachella 2023. (Foto: Michael Loccisano/Getty Images for Coachella)

De fremmødte til Labrinths koncert på Coachella-festivalen i Californien i går fik sig noget af en overraskelse, da den britiske musiker hev ingen ringere end Zendaya med sig på scenen.

De spillede deres sange fra soundtracket til ‘Euphoria’ – den Emmy-nominerede ‘I’m Tired’ og finalesangen fra første sæson, ‘All of Us’.

Det var første gang i otte år, at Zendaya spillede live, skriver musikmediet NME.

Zendaya udgav sit debutalbum i 2013, men trak sig fra musikken for i stedet at fokusere på skuespillet.

I en Instagram-story takker Zendaya de fremmødte for at give hende en varm velkomst tilbage til scenen.

»Jeg kan slet ikke udtrykke min taknemmelighed for denne magiske aften. Tak til min bror Labrinth for at invitere mig og give mig det mest smukke og sikre rum at være på scenen i igen«, skriver hun og fortsætter:

»Til publikum … wow. Mit hjerte er fyldt. Jeg kan ikke takke jer nok for den kærlighed, jeg modtog i aftes. Det fik alle mine nerver til at smelte væk. Jeg er utroligt taknemmelig«.

Senere under Labrinths koncert kiggede også Sia og Maddie Ziegler forbi for at spille sangen ‘Thunderclouds’. Da Labrinth spillede på Coachella sidste weekend, var det Billie Eilish, han hev frem af hatten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af