Aaron Dessner fra The National vil gerne lave musik med Ed Sheeran, selvom han er usej

Aaron Dessner fra The National vil gerne lave musik med Ed Sheeran, selvom han er usej
The National. (Foto: PR)

Forrige uge lærte vi, at to af Taylor Swifts hits oprindeligt er skrevet af og til The National. Nu åbner The National op omkring endnu et popsamarbejde i et interview med The Guardian.

Denne gang gælder det Ed Sheeran, som The Nationals Aaron Dessner har arbejdet med i forbindelse med Sheerans kommende album ‘Subtract’.

I interviewet forsvarer Aaron Dessner at arbejde med en popartist som Ed Sheeran.

»Ed Sheeran har lavet store pop-udgivelser, der er nemme at kritisere, men på et menneskeligt og kunstnerisk plan, er han så begavet og skøn. Det kunne ikke have været mere naturligt, sjovt og givende at mærke ham hoppe ud over klippen med mig. Med tiden er jeg blevet træt af ‘hvad er sejt’-samtalen«, fortæller Dessner.

Aaron Dessner og Ed Sheeran arbejdede på 32 sange i et studie sydøst for London, hvor 14 af sangene altså nåede hele vejen til det færdige album.

»Der var tidspunkter, hvor Ed Sheeran optog vokaler, der nærmest var ubrugelige, fordi han var så følelsesladet«, fortæller Dessner.

I interviewet bekræfter The National-medlemmet desuden, at de to artister arbejder på 30 nye sange.

I fredags udgav The National deres niende album ’First Two Pages of Frankenstein’.

Ed Sheerans nye album ‘Subtract’ udkommer på fredag den 5. maj og bearbejder blandt andet sin vens død og hans kones kræftsvulst.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af