Doja Cat og Jared Leto dukkede op til Met Gala udklædt som ikonisk modedesigners kat

Doja Cat og Jared Leto dukkede op til Met Gala udklædt som ikonisk modedesigners kat
Jared Leto til Met Gala 2023. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Doja Cat og Jared Leto er begge kendt for at gå til ekstremer, når det gælder deres påklædning.

Tidligere på året dukkede Doja Cat eksempelvis op iført intet mindre end 30.000 krystaller til modeugen i Paris, mens Jared Leto flere gange har stået for WTF-øjeblikke ved den røde løber til Met Gala.

Årets Met Gala var selvfølgelig ingen undtagelse for dem begge. Både Doja Cat og Jared Leto ankom nemlig udklædt som den afdøde modedesigner Karl Lagerfelds højtelskede kat, Choupette.

Doja Cat til Met Gala. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Årets Met Gala var en hyldest til Lagerfeldt, der døde i 2019, og var kendt som chefdesigner for særligt Chanel i perioden 1983 frem til hans død i 2019.

Doja Cat havde en juvelkjole på, mens hendes makeup i ansigtet var lavet, så hun lavede en kat – komplet med en kattelignende snude.

Jared Leto havde trukket i et heldragt-kattekostume, inklusive hvad man formoder har været en meget varm hovedbeklædning, som han senere smed, så man rent faktisk kunne se, hvem der gemte sig under dragten.

Lizzo har blandt andet delt et billede, hvor hun krammer Jared Leto, tilsyneladende uden at vide, hvem der gemmer sig under kostumet.

Leto skiftede senere til fordel for et mere klassisk outfit.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af