Andreas Odbjerg er forelsket i Ida Laurberg – men er hun forelsket i ham? Lyt til duetten ‘Jeg ka’ rigtig godt li’ dig’

Andreas Odbjerg er forelsket i Ida Laurberg – men er hun forelsket i ham? Lyt til duetten ‘Jeg ka’ rigtig godt li’ dig’
Ida Laurberg og Andreas Odbjerg (Foto: PR)

I slutningen af 2022 udgav Ida Laurberg sin første dansksprogede single, ‘Terrier’, der oser af skarpt håndværk. Det nummer var skrevet sammen med Andreas Odbjerg og hans faste partner Daniel Thorup.

I dag følger Ida Laurberg op med endnu en dansksproget udgivelse med Odbjerg ombord i form af singlen ‘Jeg ka’ rigtig godt li’ dig’. Og denne gang er han ikke bare i maskinrummet, men også med på vokal.

Singlen er nemlig en klassisk kærlighedsduet, hvor de to popartister skiftevis synger til hinanden. Så fuld af sommerflirt, at man næsten tror på, at de ægte er forelsket. Eller i hvert fald, at den ene af dem er.

»Andreas rimer ikke på Ida / Jeg kan ikke være sammen med dig«, synger Ida Laurberg, efter Odbjerg netop har smidt hende den helt store kærlighedserklæring. Av.

Lyden har samme legende lethed som på Odbjergs ‘Føler mig selv 100’, men den nye sangs 80’er diskotromme sparker lige tempoet et nyk op. Er jeg den eneste, der får lyst til at høre A-ha eller Wham?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af