Andreas Odbjerg hylder de dårlige vaner på årets første single – hør ‘Smugryger’

Andreas Odbjerg hylder de dårlige vaner på årets første single – hør ‘Smugryger’
Andreas Odbjerg. (Foto: PR)

Sniger du en smøg, når du går tur med hunden? Spiser et stykke chokolade på vej hjem fra job, og skiller dig af med beviserne?

I så fald skal du ikke skamme dig over det. Sådan lyder budskabet på Andreas Ordbjergs nye single, ‘Smugryger’, der hylder de dårlige vaner, vi alle har. Uanset om det så måtte være slik, smøger eller rødvin.

»Jeg tror ikke, at et lykkeligt liv er et liv uden fristelser, og der er noget befriende over at stå ved de ting, vi måske godt ved ikke er så gode for livskvantiteten, men rigtig gode for vores livskvalitet«, lyder det fra Andreas Odbjerg i en pressemeddelelse.

I sangen lægger Odbjerg da heller ikke ligefrem skjul på, hvilke dårlige vaner han selv har: »Jeg er bar’ en smugryger / bland dig udenom, jeg ændrer mig ik’«, synger han i omkvædet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Smugryger’ er Andreas Odbjergs første single i år, og følger i hælene på sidste års selvbiografiske ‘Hvad skal verden med sådan en som mig?’.

2022 var et fantastisk år for den danske sanger, der blandt andet nåede at udgive det stærke debutalbum ‘Hjem fra fabrikken’ og spille en fremragende koncert på NorthSide Festival.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af