Premiere: Til sommer er BestBoy og Zoumer med til en fire timers elektronisk koncert på Roskilde Festival – den nye single ‘Wish You All My Best, Boy’ starter festen

Premiere: Til sommer er BestBoy og Zoumer med til en fire timers elektronisk koncert på Roskilde Festival – den nye single ‘Wish You All My Best, Boy’ starter festen
Zoumer og BestBoy. (Foto: Smilla Høyer)

Nu ved vi ikke, hvor dybt du har været nede i årets Roskilde Festival-program, men vi håber ikke du har overset, at der klokken 16 tirsdag den 27. juni kommer til at foregå et fire timer langt elektronisk ekstravaganza med kollektivet Final Planet.

Det kommer til at foregå kunstværket ‘Destroy Me Once, Destroy Me Twice’ af Katharina Grosse, som er et gigantisk dansegulv på 2000 kvadratmeter.

Final Planet lover en cyklon af genrer, der hvirvler om hinanden – fra hyperpop til amapiano – hvilket jo lyder fascinerende, men nu kan du også få en smagsprøve på, hvordan nogle af kunstnerne specifikt lyder.

I dag har Soundvenue nemlig premiere på ‘Wish You All My Best, Boy’ af BestBoy og Zoumer, der begge optræder til Final Planet-showet. Sangen er lige så sprudlende og uforudsigelig, som man kunne forvente.

Der hersker en generel DIY-æstetik over den skramlede lyd, og der er smæk på både drum’n’bass-trommer og vrængende guitar. Sangens stemning er til gengæld overraskende øm. Vokalen lyder som om, den siger et sørgmodigt farvel omringet af en kakofoni af lyde fra ti forskellige genrer.

Der er også udkommet en video til sangen, som inkorporerer masser af 00’er- og 10’er-markører. Er det en Blackberry, der bliver skrevet på der i starten?

BestBoy, Zoumer og vennerne ligner en bunke clubkids anno new rave – eller kalder man det indie sleaze nu om dage? Jeg får i hvert fald helt lyst til at lægge sangen som profil-tracket på min MySpace.

Det hele ligner med andre ord en fest, hvilket gør sangen til en stærk opvarmning til Roskilde-koncerten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

BestBoy og Zoumer hedder i virkeligheden Johan Hoffmann og Yasmina Derradj. ‘Wish You All My Best, Boy’ er deres anden single sammen efter ‘I Don’t Wanna Be Here’.

Sangen udkommer på diverse streamingtjenester i morgen, fredag den 16. juni, hvor den udgives af Final Planets og Big Oil.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af