The Minds of 99 erstatter hovednavn på Tinderbox

The Minds of 99 erstatter hovednavn på Tinderbox
The Minds of 99. (Foto: Karen Rosetzsky)

Tinderbox har fundet en erstatning for Black Eyed Peas, der i mandags måtte aflyse deres koncert på festivalen grundet »logistiske årsager«.

Det er netop annonceret, at det bliver The Minds of 99, der indtager pladsen i festivalprogrammet på Blå Scene torsdag kl. 22.45 i stedet.

Det bliver således en koncert i en række festivalkoncerter for bandet, der også spiller på Heartland, Kløften Festival, Nibe Festival og Smukfest.

Om bookingen udtaler festivaldirektør Brian Nielsen i en pressemeddelelse:

»Det er klart, at vi er rigtig ærgerlige over, at Black Eyed Peas, som jo var et af vores internationale hovednavne i år, har meldt afbud. Men når det så er sagt, så er vi utroligt glade for, at The Minds of 99 kunne træde til med så kort varsel. De beviser gang på gang, hvorfor de er et af landets mest hyldede live bands, og så er de et af de absolut mest ønskede navne til Tinderbox«.

Det er ikke den første aflysning, der har ramt festivalen. Tidligere på ugen var Jada nødt til at aflyse sine sommerkoncerter grundet hendes graviditet, og det internationale hovednavn Raye samt to mindre internationale navne har også været nødt til at aflyse.

Det betyder blandt andet, at the norske popstjerneskud Astrid S, Ida Laurberg, Zar Paulo og Eee Gee er blevet tilføjet til programmet.

»Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har været stærkt udfordret i år, hvad angår aflysninger, sammenlignet med sidste år, hvor vi kun havde en enkelt. Det er svært at forberede sig på: Logistiske problemer, en artist, der får tillbudt et once in a lifetime-supportjob for en af tidens største stjerner, og så senest fantastiske Jada, som selvfølgelig skal passe på sig selv og sit barn«, udtaler festivaldirektør Brian Nielsen og fortsætter:

»Vi er meget glade for de erstatninger, vi har fundet, men håber selvfølgelig, at vi ikke skal ud og finde flere. Og så glæder vi os bare til at få skudt årets Tinderbox i gang. Vi er klar!«.

Tinderbox løber af stablen i Tusindårsskoven i Odense fra 22. til 24. juni. På programmet er blandt andre Maroon 5, Red Hot Chilli Peppers, Tobias Rahim og Medina.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af