Jada er gravid – aflyser alle koncerter i juni

Jada er gravid – aflyser alle koncerter i juni
Jada. (Foto: PR)

»Jeg er gravid«.

Sådan lyder det fra Jada via et Instagram-opslag, hvor popstjernen viser maven frem.

Dette pregnancy reveal er selvfølgelig først og fremmest en glædelig nyhed, men graviditeten betyder også, at Jada aflyser alle koncerter i juni måned, hvor hun ellers var annonceret til blandt andet Fredagsrock og Tinderbox.

Jada havde egentlig planlagt at gennemføre sine koncerter alligevel, forklarer hun via Instagram, men på grund af komplikationer i forbindelse med graviditeten, er det ikke muligt.

»Jeg troede, jeg skulle dele nyheden nu for bagefter at stå på scenen hele sommeren og gøre det, jeg elsker, sammen med jer. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg havde glædet mig til at skulle rundt til jer alle sammen og synge med mit barn i maven«, skriver hun.

Jada understreger dog, at hun og barnet er okay. Hun kan bare ikke tage ud og synge lige foreløbigt.

»Lige nu skal jeg passe på mig selv og min familie«, skriver Jada.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af