AiaSound har annonceret det færdige musikprogram – med Artigeardit, Medina og svensk stjerneduo

AiaSound har annonceret det færdige musikprogram – med Artigeardit, Medina og svensk stjerneduo
Artigeardit på Tinderbox. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Festivalsæsonen er ikke slut endnu. I denne uge spiller musikken til Smukfest, og i løbet af august kan du se frem til en række andre festivaler. Som for eksempel AiaSound.

Den københavnske festival har netop annonceret de sidste navne til årets musikprogram: Om under to uger kan du opleve Artigeardit, Medina, Kiki og svenske Icona Pop på Tiøren, hvor festivalen afholdes. Sidstnævnte er især kendt for det internationale hit ‘I Love It’.

AiaSound finder sted for tredje gang nogensinde, og har fokus på pop, r’n’b og hiphop. Ligesom tidligere år er programmet også krydret med internationale navne. I år kommer r’n’b-stjernen Ne-Yo og hiphopproduceren Metro Boomin forbi.

Derudover er der booket en række store danske navne, som stikker i flere forskellige retninger. AiaSound har annonceret blandt andre Gilli, Rasmus Seebach, Tessa og Morten. Du kan se hele lineuppet og spilleplanen på festivalens hjemmeside.

AiaSound finder sted fra den 10. til den 12. august på Tiøren på Amager.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af