Artigeardit er blevet far – vender tilbage til Grøn fra på torsdag

Artigeardit er blevet far – vender tilbage til Grøn fra på torsdag
Artigeardit på Tinderbox. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

»Har en baby på vej«, rappede Artigeardit tidligere i år på sangen ‘Sig hvad du vil’, og nu er den baby endelig kommet til verden.

Det fortæller rapperen i en story på Instagram, hvor han også forklarer, hvorfor han i sidste uge måtte aflyse en række koncerter til årets udgave af Grøn.

»Jeg skulle have spillet Grøn i Kolding, Aarhus og Aalborg, men blev desværre forhindret grundet min søns fødsel. Den tog lidt tid, men i går aftes fik jeg en sund og glad lille dreng«, skriver Artigeardit.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I de omtalte byer trådte samarbejdspartneren Lamin til som afløser, men på Instagram forsikrer Artigeardit desuden om, at han »med en ny energi og sommerfugle i maven« er tilbage på karavanen til de resterende koncerter.

Næste stop for Grøn 2023 er Esbjerg på torsdag den 27. juli. Derefter gælder det Odense den 28. juli, Næstved den 29. juli og til sidst Valby den 30. juli.

Artigeardit toppede tidligere på måneden Soundvenues liste over halvårets bedste danske album med hovedværket ‘Længe leve’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af