Amerikansk r’n’b-stjerne lader til at være fan af dansk stortalent

Amerikansk r’n’b-stjerne lader til at være fan af dansk stortalent
Giift på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Instagram er til tider stedet, hvor man ser de mest uventede musikalske crossovers.

Hvem kan glemme det majestætiske fællesbillede fra Post Malone, Dua Lipa og hardcore-bandet Turnstile? Eller hvad med da Caroline Polachek pludselig spiste middag med danske Clarissa Connelly og hendes Roskilde-kanonkor, der talte blandt andre Astrid Sonne og Chinah-sanger Fine Glindvad?

Den seneste af denne stribe af musik-crossovers omhandler det danske r’n’b-stjerneskud Giift, der sidste uge tryllebandt Roskilde Festivals lille Gaia-scene med sange fra den nye ep ‘Conditions’.

Vi har tidligere sagt, at Giift ligner et af landets bedste bud på et internationalt gennembrud, og en af sværvægterne på den internationale r’n’b-scene lader til at være enig.

Et af Giifts nylige instagram-opslag er nemlig blevet kommenteret af selveste Kehlani. Giifts insta-caption lyder »In the clouds literally«, hvortil Kehlani har kommenteret med »Literally!!!!«.

Hvis de fire udråbstegn ikke skulle formidle Kehlanis entusiasme tydeligt nok, så rapporterer Soundvenues musikredaktør Kristian Karl også forleden at have set en Instagram-story, hvor de to r’n’b-sangere hænger ud sammen – nævnte story ser dog ikke ud til at være tilgængelig længere.

Forhåbentlig er dette kun starten på Giifts rejse mod de internationale stjerner – vi kan jo krydse fingre for, at Kehlani inviterer danskeren med som opvarmning på sin næste verdensturné.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af GIIFT (@giift1x)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af