Doja Cat slagtede sine fans online – nu får det konsekvenser

Doja Cat slagtede sine fans online – nu får det konsekvenser
Doja Cat til Met Gala. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Doja Cat har mistet næsten en kvart million følgere på Instagram, efter at hun i weekenden tog til tasterne på Threads for at slagte sine fans.

Her langede rapperen blandt andet ud efter de følgere, der refererer til sig selv som ‘kittenz’, akkurat ligesom Taylor Swift-fans kalder sig ‘swifties’ og Lady Gaga-fans kalder sig ‘little monsters’.

»Hvis du kalder dig selv en ‘kitten’ eller fucking ‘kittenz’, betyder det, at du skal lægge telefonen fra dig og få et job og hjælpe dine forældre med huset«, skrev Doja blandt andet i en række nu slettede Threads-opslag.

Da en bruger ved navn TheKittenzWeb dernæst spurgte rapperen, hvad de så skal kalde sig, lød svaret: »Bare slet din profil og gentænk alting, det er aldrig for sent«.

Det har flere af hendes følgere nu valgt at gøre, og i løbet af ugen er flere af Dojas mest populære fansider – blandt andet Twitter-profilerne Doja HQ, The Kittens Room og Doja Cat News – blevet deaktiveret.

Rapperen har siden deaktiveret sin egen Threads-profil, men er altså stadig aktiv på Instagram, hvor hendes antal af følgere lige nu styrtdykker.

Det er langtfra første gang, at Doja har skabt kontroverser på de sociale medier. Sidste år havde hun eksempelvis følgende at sige til sine følgere på Twitter: »Sut min fucking pik«.

Ingen hader sine fans lige så meget som Doja Cat, men det kunne godt se ud til, at hendes ‘kittenz’ efterhånden har fået nok.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af