Doja Cat fremviser stor rygtatovering af flagermusskelet – og dens symbolske betydning

Doja Cat fremviser stor rygtatovering af flagermusskelet – og dens symbolske betydning
Doja Cat. (Foto: David Wolff - Patrick/Redferns)

Doja Cat er vant til at dominere de røde løbere med sine ekstravagante kostumer, men over de seneste måneder er hun også begyndt at bruge sin krop som dekoration.

På Instagram afslørede musikeren forleden, at hun har fået en kæmpestor rygtatovering, der forestiller et flagermusskelet.

Det lyder måske som et underligt motiv, men Doja Cat forklarede symbolikken bag tatoveringen: Flagermusen repræsenterer nemlig døden og dermed at give slip på det gamle og starte på noget nyt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Doja Cat har før signaleret, at hun stod over for en ny periode i sit virke som musiker. Blandt andet har hun talt om at skifte musikstilart, så hun én gang for alle kan bevise sit værd som rapper.

Doja Cat trak overskrifter tidligere på ugen, da hun ankom til Met Gala udklædt som den afdøde modedesigner Karl Lagerfelds kat, Choupette. Og i øvrigt insisterede på at besvare journalisterne på den røde løbers spørgsmål med »meow«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af