Doja Cat skifter stilart efter kritik på sociale medier: »Jeg er træt af at høre jer sige, at jeg ikke kan finde ud af det«

Doja Cat skifter stilart efter kritik på sociale medier: »Jeg er træt af at høre jer sige, at jeg ikke kan finde ud af det«
Doja Cat. (Foto: David Wolff - Patrick/Redferns)

Noget tyder på, at Doja Cat er færdig med at lave popmusik.

Den Grammy-vindende musiker føler tilsyneladende, at hun har noget at bevise, efter hun har mødt kritik på sociale medier for sine evner som rapper.

Så nu går hun hårdt efter at bevise sit værd inden for hiphop, hvis man skal tro hendes nylige opslag på Twitter.

»Ikke mere pop… Jeg er også enig med alle, der har sagt, at de fleste af mine rapvers er middelmådige og corny. Det ved jeg godt, at de er. Jeg forsøgte ikke at bevise noget. Jeg er bare glad for at lave musik. Men jeg er ved at være træt af at høre jer sige, at jeg ikke kan finde ud af det. Så nu gør jeg det«, skrev Doja Cat på Twitter lørdag ifølge Complex.

I en anden kommentar uddyber hun, at popmusik ikke længere interesserer hende.

Doja Cat har tidligere teaset for sin overgang fra pop til hiphop. I et interview med Variety fortalte hun, at hendes næste album vil bevæge sig i en mere maskulin retning.

»Jeg ved, at jeg har lavet mange pink og bløde ting, en masse pop og glitrende lyde. Men i den nye æra bevæger jeg mig i en mere maskulin retning«, udtalte hun.

Hun fortalte videre, at hendes næste album kommer til at fusionere hiphop og R&B. Og nævnte i samme ombæring Beastie Boys som en stor inspirationskilde.

Der er endnu ikke annonceret en udgivelsesdato for Doja Cats kommende album.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af