Olivia Rodrigo afslører sit »største kendis-crush nogensinde«

Olivia Rodrigo afslører sit »største kendis-crush nogensinde«
Olivia Rodrigo. (Foto: Matthew Baker/Redferns/Getty Images)

Olivia Rodrigo lader for tiden op til udgivelsen af albummet ‘Guts’ – opfølgeren til den monumentalt succesfulde debut ‘Sour’ fra 2021.

I den anledning er hun selvfølgelig rundt og give interviews til højre og venstre, så hun kan promovere albummet. Et af de mere kreative interviews er med Vogue, der inviterede den 20-årige popsensation med ud på pladeindkøb.

Her får vi øget indsigt i Rodrigos musiksmag. Da hun falder over en The Cure-plade, fortæller hun at hun snart skal se gothrock-giganterne live med sin far – og at hun for et par uger siden så Depeche Mode. »Han introducerer mig til alle de bands, han selv tog til koncert med, da han var på min alder«.

I pladebutikken falder hun over et live-bootleg fra Bruce Springsteens ‘Born in the U.S.A.’-turné. Det er en indspilning fra en 1984-koncert i Toronto, der bærer den vittige titel ‘Porn in the U.S.A.!’.

»Han er mit største kendis-crush nogensinde« fortæller hun og fniser over albummets indpakning, der bærer teksten »Advarsel! Dette album indeholder støj af eksplicit karakter, der kan være stødende, og bør ikke afspilles mens mindreårige er til stede«.

»Jeg tror jeg bliver nødt til at skaffe mig den her til min nye lejlighed« siger hun og tager albummet under armen. »Ja, du kommer hjem med mig«.

Hvis du har et lige så stort crush på Bruce Springsteen, som Rodrigo har, så kan han opleves i Parken 11. og 13. juli – vi anmelder selvfølgelig her på siden.

Olivia Rodrigos album ‘Guts’ udkommer 8. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af