Rosalía er tilsyneladende fan af kontroversielt københavnsk byggeri

Rosalía er tilsyneladende fan af kontroversielt københavnsk byggeri
Rosalía. (Foto: PR)

Rosalía spillede en af de mest mindeværdige koncerter på årets Roskilde Festival. Ikke engang et bragende Blur på Orange Scene kunne slå den spanske stjerne ud.

I en serie af fotos på Instagram har Rosalía nu dokumenteret sit danske besøg – her har hun både postet billeder af is og en mariehøne samt fotos fra koncerten. »Tak Danmark«, lyder teksten i opslaget (på dansk!).

Mod slutningen af billedserien har der dog sneget sig et noget kontroversielt foto ind. Rosalía har nemlig postet et billede af et af de såkaldte Kaktustårne på Vesterbro – som nok er nogle af de mest hadede nye bygninger i København.

Men hvis ‘Motomami’ kan lide dem, kan de måske alligevel et eller andet?

Postet om Danmark er i øvrigt en del af en ret anbefalelsesværdig serie på Rosalías Instagram, hvor hun på overlegen og stilsikker vis dokumenterer sin rejse rundt om verden. Seneste opslag tæller fotoserier fra Bruxelles, Milano og Athen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af