Taylor Swift annoncerer yderligere 14 koncerter i Europa – og hun har et stærkt opvarmningsnavn med

Taylor Swift annoncerer yderligere 14 koncerter i Europa – og hun har et stærkt opvarmningsnavn med
Taylor Swift. (Foto: Taylor Hill/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Lad os bare få det ud af vejen med det samme: Nej, der er heller ikke en dansk koncert iblandt de 14 nye tourstop i Europa, Taylor Swift netop har annonceret.

Faktisk ligger en af de nye koncerter lige oveni næste års Roskilde Festival, så drømmen om, at popstjernen skulle komme til Danmark ved den lejlighed, ser ud til at være tæt på umulig.

Men har man mod på at tage til udlandet, er der et par spændende nye koncerter iblandt: Swift har således annonceret nye shows i blandt andet Stockholm, Amsterdam og Paris.

Den amerikanske stjerne har desuden annonceret et stærkt opvarmningsnavn til den europæiske del af sin verdensturné. Nemlig emo-pionererne fra Paramore. Hvilket Taylor Swift ser ud til at have ret optur over. Hun skriver på Instagram:

»Hayley Williams (forsanger i Paramore, red.) og jeg har været venner siden vi var teenagere i Nashville, og nu får vi lov til at boltre os i England og Europa til sommer? Jeg skriger?«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af