Han er kendt som Taylor Swifts ærkefjende – nu ser hans musikimperie ud til at falde fra hinanden

Han er kendt som Taylor Swifts ærkefjende – nu ser hans musikimperie ud til at falde fra hinanden
Scooter Braun. (Foto: Michael Tran/Getty Images)

Scooter Braun er nok bedst kendt som Taylor Swifts ærkefjende, efter han købte rettighederne til popstjernens bagkatalog og solgte det til en investeringsfond uden hendes samtykke.

Nu tyder det på, at Swift har god grund til at fryde sig i disse dage. En række medier rapporterer nemlig, at Scooter Brauns musikimperie er ved at falde fra hinanden.

Braun er direktør i en række musikselskaber og har blandt andet været manager for folk som Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato, Usher og Carly Rae Jepsen. I hvert fald indtil nu.

Ifølge The Hollywood Reporter har Lovato droppet samarbejdet med Braun, og ifølge journalisten Matthew Belloni på Hollywood-mediet Puck News har Ariana Grande gjort det samme.

Tidligere på ugen kunne Belloni desuden rapportere, at Brauns guldæg Justin Bieber også var på udkig efter en ny manager. Det har både Braun og Biebers repræsentanter dog siden afvist.

Musikere som J Balvin og ‘Frozen’-stjernen Idina Menzel skulle efter sigende også have forladt Brauns selskab. Det skriver mediet Stereogum.

Årsagen til masseflugten melder historien ikke noget om.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af