Efter shitstorm på de sociale medier: Scooter Braun bryder tavsheden i beef med Taylor Swift

Efter shitstorm på de sociale medier: Scooter Braun bryder tavsheden i beef med Taylor Swift
Scooter Braun. (Foto: Michael Tran/Getty Images)

Det seneste halve år har der eksisteret åbne krigstilstande mellem Taylor Swift og forretningsmanden og manageren Scooter Braun.

Braun har nemlig erhvervet sig rettighederne til hele Swifts bagkatalog, og ifølge popstjernen udnytter Braun nu disse rettigheder til at afpresse Swift for at få hende til at droppe nærtstående planer om at genindspille alt sit præ-‘Lover’-materiale – blandt andet skulle Braun have nægte Swift at spille sine ældre sange til American Music Awards på søndag, hvor hun æres som modtager af ‘Artist of the Decade’-prisen.

Det fik i forrige uge Swift til at ty til drastiske midler, da hun i et åbent brev bad sin enorme følgerskare på sociale medier om at »lade ham (Braun, red.) vide, hvordan I har det med det her«, hvilket naturligvis resulterede i en massiv shitstorm på alle Brauns sociale platforme.

Braun har indtil videre forholdt sig tavs i sagen, men i går brød han altså stilheden med en udtalelse til Variety. Her fortæller Braun blandt andet om, hvordan det føles at blive angrebet af horder af vrede Swifties på internettet: »Jeg synes, vi lever i en tid med en giftig barriere, og at mennesker tror sociale medier er et passende sted at konfliktmægle frem for at have samtaler. Jeg kan ikke lide, når politikere gør det. Jeg kan ikke lide, når nogen gør det, og hvis det betyder, jeg er nødt til at være skurken lidt længere – så vil jeg være det. Men jeg har ikke tænkt mig at deltage«.

Braun forholder sig altså ganske klogt ikke til Swifts anklager om afpresning, men opfordrer blot til en bedre dialog, inden han afslutter interviewet med et afværgende grin, da Varietys journalist naturligvis lige vil vide, om Braun har planer om at tage til American Music Awards. Måske ikke.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Se Taylor Swift spille akustisk Tiny Desk Concert blandt kontorartikler og bøger

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af