Se Taylor Swift spille akustisk Tiny Desk Concert blandt kontorartikler og bøger

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gennem årene har en lang række kunstnere gæstet den amerikanske radiostation NPR’s intime koncertkoncept Tiny Desk Concert, og selv om store navne som Tyler, the Creator og Lizzo tidligere har spillet bag det legendariske skrivebord, så er den seneste koncert i rækken nok alligevel en af de højest profilerede i serien.

Det er nemlig ingen ringere end Taylor Swift, der kigger forbi NPR-kontoret med helt nedskalerede versioner af sange fra ‘Lover’-albummet.

Helt alene på ‘scenen’ spiller og synger hun sig således igennem ‘Lover’, ‘The Man’ og ‘Death By a Thousand Cuts’ (som hun aldrig har spillet live før) samt den gamle fanfavorit ‘All To Well’ fra ‘Red’-albummet – alt imens hun, til stor jubel fra et begejstret publikum, fortæller anekdoter mellem numrene.

Swift fortæller for eksempel, at Tiny Desk-koncerter er »et af hendes ynglingshjørner på internettet«, og at den akustiske koncert er »en mulighed for at vise, hvordan sangene lød, da jeg skrev dem«.

Taylor Swift spiller på næste års Roskilde Festival.

Læs også: Se Taylor Swift spille ‘Saturday Night Live’ op – inklusive en urpremiere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af