Se Taylor Swift spille ‘Saturday Night Live’ op – inklusive en urpremiere

Taylor Swift var musikalsk gæst i gårsdagens ‘Saturday Night Live’, hvor ‘Fleabag’-stjernen Phoebe Waller-Bridge agerede vært. Den verdenskendte popstjerne, som er aktuel med sit syvende studiealbum ‘Lover‘, fremførte to numre – albummets titelsang og ‘False God’, som hun aldrig har spillet live før.

Swift tonede ‘Lover’ væsentligt ned, så det kun var hende og et klaver i et rum, hvor en masse papirer falder fra loftet. Det virkede til at være en umiddelbar reference til nummeret ‘The Archer’ og linjen »100 thrown out speeches I almost said to you«.

Den 29-årige sangerindes vokal var også klart i fokus på ‘False God’. Det var første gang, at Swift spillede nummeret live – her med akkompagnement fra en saxofonist og en gruppe korsangere.

Taylor Swift blev for nyligt annonceret som årets første hovednavn på Roskilde Festival, hvor hun spiller onsdag den 1. juli.

Læs også: Se Taylor Swift udholde pinlig hjemmevideo hos Jimmy Fallon

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af