Roskilde Festival afslører Taylor Swift som første hovednavn til 2020

Roskilde Festival afslører Taylor Swift som første hovednavn til 2020
Taylor Swift. (Foto: Mark Metcalfe/Getty Images)

2020 markerer en milepæl i Roskilde Festivals historie. Det er nemlig blevet tid til festival nummer 50, og nu er det første hovednavn blevet annonceret: Taylor Swift.

Og har Taylor Swift egentlig spillet i Danmark før, spørger du? Nej, det har hun ikke, og koncerten på Orange Scene bliver altså den amerikanske popstjernes allerførste optræden på dansk jord nogensinde.

Spilledagen er allerede på plads, og Taylor Swift er skemasat til at ramme Roskilde Festival onsdag den 1. juli. Her vil man blandt andet kunne høre sangene fra det friske album ‘Lover’, hvor Swift vendte tilbage til de gode, klassiske sangskriverdyder efter det lidt for bidske og hævngerrige ‘Reputation’-album fra 2017.

29-årige Taylor Swift spillede i sidste uge en intimkoncert i Paris for pressen og særligt indbudte fans. Vi var med, og lad os bare sige, at vores udsendte anmelder var ret glad med koncerten.

Trænger du til en lille opfrisker af Swifts karriere, så kan du tjekke vores rangering af hendes 15 bedste sange ud HER – eller tage vores quiz og se, om du ved eller kan gætte, hvilke fjender og ekskærester, hendes sange handler om.

Billetter til Roskilde Festival 2020 er til salg nu: Partout-billetter koster 2.250 kr, mens endagsbilletter sælges for 1.100 kr.

Roskilde Festival har i år kickstartet offentliggørelsen af programmet tidligere end vanligt. De seneste år er de første navne landet i slutningen af oktober.

Læs også: Taylor Swifts 15 bedste sange – rangeret

Læs også: Hvis publikum kunne bestemme: Ønsker til Roskilde Festival 2020

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af