Internet-rapperen Lil Tay blev erklæret død – nu siger hun, at hun stadig er i live

Internet-rapperen Lil Tay blev erklæret død – nu siger hun, at hun stadig er i live
Lil Tay. (Foto: PR)

De sidste par dage må have været hæsblæsende, hvis man er fan af internetfænomen og rapper Lil Tay.

For et par dage siden blev den 15-årige rapper erklæret død i en udtalelse på hendes officielle Instagram. Og medier som Variety hævdede, at nyheden blev bekræftet af hendes management.

Det viser sig dog, at hendes Instagram, der havde været inaktiv i en længere periode, var blevet hacket. I det falske opslag fremgik det også, at Lil Tays bror skulle være død.

I en ny udtalelse til TMZ fortalte Lil Tay i går aftes, at hun stadig lever i bedste velgående:

»Lad mig gøre det klart, at min bror og jeg er i sikkerhed og i live. Mit hjerte er knust, og jeg har svært ved at finde de rette ord. De sidste 24 timer har været utroligt traumatiserende. Hele dagen i går blev jeg bombarderet med endeløse, hjerteskærende telefonopkald fra mine nærmeste, mens jeg forsøgte at opklare situationen«, lyder det fra Lil Tay.

Lil Tay blev et internetfænomen som niårig i 2017 for sine rapvideoer og billeder af sig selv, der poserer i dyre biler. I dag har hun over fire millioner følgere på Instagram.

Lil Tay har før været genstand for kontrovers. I 2021 blev en række bekymrende videoer slået op på hendes konto, som antydede, at hun blev udnyttet af sin far.

Anklager, som faren afviste på det kraftigste, og som senere blev afkræftet som et hack. Det blev formodet, at hendes bror, Jason, havde overtaget kontoen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af