Sommeren tilhørte Sexyy Red, der ikke er bange for at rappe om kønssygdomme, fodfetish og numsehulsfarve

Hendes ’Pound Town’ har været hiphopscenens uofficielle sommerhit, og senest har Drake inviteret hende med på sin turné. Sexyy Red er tidens mest omtalte nye rapper.
Sommeren tilhørte Sexyy Red, der ikke er bange for at rappe om kønssygdomme, fodfetish og numsehulsfarve
Sexyy Red. (Foto: @lucamarieg)

ANBEFALING. I ’Pound Town’-musikvideoen sutter og slikker en mand Sexyy Reds tæer i fuld offentlighed.

For de fleste rappere ville sådan en scene være helt utænkelig. Men i den fremadstormende stjernes univers er det normalt.

Sexyy Red dyrker nemlig en seksuel bramfrihed, der får Cardi B til at ligne Moder Teresa – hun svælger i seksuelle udpenslinger, og hun overskrider flere grænser end en teenager med en Interrail-billet.

På et tidspunkt på netop ’Pound Town’ rapper Sexyy Red »Quit playing, n*gga, come suck a bitch toe«. Den opfordring har manden i videoen så fulgt.

Alt er en tand mere intenst hos Sexyy Red, rapperen, der har været sommerens store hiphopgennembrud, og som senest har samarbejdet med Nicki Minaj og er taget på tour med Drake.

Den 25-årige musiker rapper om at være »the raw dog queen«, altså dronningen af ubeskyttet sex, snakker åbent om kønssygdomme og bruger omkvædet på ’Pound Town’ på at beskrive, hvilken farve hendes forskellige kropsåbninger har: »My coochie pink, my bootyhole brown«.

Dén linje er gået viralt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er Sexyy Reds kendetegn, at hun er tanden grovere end allerede eksplicitte artister som GloRilla eller Cardi B.

Som når hun (på ‘Born By the River’) rapper om, at en mand har givet hende »abort-penge«, som hun i stedet bruger på weed – hvorfor hun har et barn i dag. Et barn, hun i øvrigt har med i musikvideoer som Summer Walker-samarbejdet ‘Sense Dat God Gave You’, hvor der rappes om … ja, se ovenstående.

Det lyder måske en smule bizart og, ville nogle måske mene, uansvarligt. Men vil man forstå Sexyy Reds gennembrud, er det vigtigste nok at indse, at det hele foregår med et glimt i øjet.

De kvindelige rappere ejer TikTok

Grundlæggende handler Sexyy Reds sange om at have det sjovt ved at overgå alle andre i grovhed. En form for vulgaritetssport, som mændene jo har dyrket i årevis, som rapperen selv har påpeget i et interview med Complex:

»Mænd taler om at kneppe bitches hele dagen, hver dag i deres sange. Men når jeg gør det, er det et problem. Men jeg er ligeglad, hvad de tænker, for musikken er ikke for mænd, den er for pigerne«, lyder det her fra rapperen.

I samme interview beskriver hun også, at hun og hendes venner tit dør af grin i studiet. Det er sådan, de ved, de har fat i noget.

Den type grovkornet, men dybest set godhjertet musik, Sexyy Red laver, er også blevet populær via – ja, nu kommer det! – TikTok, hvor en række kvindelige rappere skiftes til at gå viralt med udfordrende tekster og iørefaldende catch phrases.

Opskriften kan spores tilbage til Megan Thee Stallions ur-TikTok-hit ’Savage’. Sexyy Reds mest populære catch phrase har selvfølgelig også sin egen sang: ’Skeeye’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På TikTok har de kvindelige rappere overtaget, og Sexyy Reds sans for vulgære (virkelig sjove) jokes og seksuelle ordspil er en del af den historie.

Se også: ’Area Codes’ af Kaliii, ’You Wish’ af Flyana Boss og ‘Like Dat’ af Stunna Girl – samt selvfølgelig det seneste års store gennembrud Ice Spice og det nye stjerneskud Lola Brooke.

Sexyy Reds sommer

Der er selvfølgelig også en lang tradition af sexpositiv kvindelig hiphop, som Sexyy Red er en del af, og som strækker sig tilbage til folk som Trina og Khia og frem til nyere stjerner som Nicki Minaj og Cardi B, der har placeret kvindelig seksualitet centralt i deres tekstunivers.

De seneste år har artister som Megan Thee Stallion og GloRilla taget den sexpositive tilgang, som Nicki Minaj og Cardi B startede, i nye retninger.

Megan Thee Stallion har gjort sex og twerking til en central, nærmest terapeutisk del af sin musik, der ofte handler om at opbygge selvtillid og selvværd, mens GloRilla har taget ’jeg kan gøre lige, hvad jeg vil’-aspektet til nye ekstremer med sange om at fejre sin single-status ved at twerke ovenpå kørende biler.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Begge de artisters tilgang er i høj grad til stede i Sexyy Reds musik.

Ligesom Megan Thee Stallion handler sangene om at elske sig selv og sin krop. Ét sted hyldes en kvinde, der twerker, selvom hun stadig har en mave, fordi hun lige har været gravid. På ‘Sexyy Walk’ rapper hun: »I don’t give a fuck if you skinny or you thick / Hit that sexy walk, I love a bitch with confidence«.

Der er samtidig noget oprigtigt befriende ved, at Sexyy Red i en musikvideo optræder med sit barn på armen ved siden af en gravid Summer Walker – for hvor tit ser man graviditet og kvindelige rappers børn i musikvideoer?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sexyy Red er opløftende som Megan Thee Stallion, og ligesom GloRilla – der optræder storsmilende i ’Skeeye’-videoen – har hun taget stripklubbens vildskab og plantet den midt i offentlighedens dagslys.

Sexyy Reds videoer foregår på stranden, på tankstationen og på gaden – ikke kun på klubben. Der er noget post-pandemisk over måden, som rapperen insisterer på at tage festen med ud i gaden og tværs igennem byen.

Man kan være sit eget, løsslupne og seksualiserede selv overalt: Stripklubben er ikke et sted hos Sexyy Red, den er en transportabel fest, der kan opstå når som helst, hvor som helst.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Megan Thee Stallion havde sin egen hot girl summer. Sidste år var det GloRilla, der fejrede at være single med sommerhittet ‘F.N.F. (Let’s Go)’. Dette år tilhørte sommermånederne Sexyy Reds freaky sexsange takket være ’Pound Town’ og albummet ’Hood Hottest Princess’.

Efter den succesfulde sommer er Sexyy Red blevet inviteret med på Drakes igangværende tour. Hvilket, selvfølgelig, har ført til skamløs flirten mellem de to på sociale medier. På Instagram har Sexyy Red skrevet, at hendes mand er i fængsel, så i mellemtiden har hun fundet en ny – Drake.

Dermed er den her rapper, der startede året med at twerke på tankstationen i ’Born By the River’-videoen, nået hele vejen til toppen af hiphoppyramiden og spiller stadionshows med Drake.

Mon ikke, hun kan få suttet sine tæer hver dag, hvis hun skule have lyst til det.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af