Strøm Festival indtager København i næste uge – her er det fulde program

Strøm Festival indtager København i næste uge – her er det fulde program
Deb Foam til Trans Metro Express 2022. (Foto: Flemming Bo Jensen)

Siden 2006 har Strøm Festival løftet den elektroniske musik fra undergrundens dansegulve til Københavns byrum, og i år bliver ingen undtagelse.

Festivalen er nu klar med det fulde program for 2023, og igen i år er der tænkt kreativt, hvad angår venues.

Som noget nyt i år inviterer Strøm Festival således til fest i blandt andet Glyptotekets vinterhave, mens også Odds and Ends ved Tunnelfabrikken i Nordhavnen tages i brug for første gang i festivalens historie.

Desuden bliver der vanen tro mulighed for at komme til koncert i et kørende metrotog, når fire danske elektroniske musikere komponerer musik til metrostrækningerne mellem henholdsvis Vanløse-Vestamager og Vanløse-Lufthavnen til arrangementet Trans Metro Express.

Årets program til Trans Metro Express består af Oqbqbo, Grammar of Movement, Lyra Valenza samt psytrance-duoen Atikka, og for første gang nogensinde kan festpassagererne i år hoppe direkte fra festtoget og til efterfest ved endestationen i Vanløse på Alice på Stairway.

Sidste år bød metroarrangementet også på danske Deb Foam, men i år er hun altså rykket til lørdagsfesten Tunnel Visions, hvor hun får selskab af blandt andre tunesiske Azu Tiwaline og Berlin-baserede Minor Science.

Strøm Festival 2023 finder sted fra den 31. august til den 3. september. Se hele programmet via festivalens Instagram herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af