Lil Yachty og J. Cole går sammen på ‘The Secret Recipe’ – se musikvideoen

Lil Yachty og J. Cole går sammen på ‘The Secret Recipe’ – se musikvideoen
Lil Yachty. (Foto: PR)

Man ved aldrig, hvad man kan forvente sig af Lil Yachty for tiden.

Rapperen, der spiller i København til november, overraskede i starten af året alt og alle med syrerockalbummet ‘Let’s Start Here’, og de efterfølgende singler har stukket i flere forskellige retninger.

Nu har Lil Yachty droppet det attitudefulde boombap-rapnummer ‘The Secret Recipe’ sammen med J. Cole – med et oldschool, saxofon-samplende beat. Sangen er helt nedbarberet i sin struktur: to vers, intet omkvæd.

Musikvideoen, instrueret af Lil Yachty og AMD, kører også en helt simpel, men virkningsfyldt stil. Videoen er optaget på et koncertvenue i ét take. Først fokuserer kameraet på Lil Yachty, der sidder på scenen foran et trommesæt og rapper sit vers – bagefter panorerer kameraet over på J. Cole på tilskuerpladserne.

Se videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af