Taylor Swifts nye koncertfilm har allerede slået rekord før premieren

Taylor Swifts nye koncertfilm har allerede slået rekord før premieren
Taylor Swift på sin 'Eras'-turné. (Foto: John Shearer/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Tidligere på ugen delte Taylor Swift traileren til sin nye koncertfilm, der foreviger popartistens igangværende turné.

Og allerede nu har ‘The Eras Tour’-filmen slået en billetsalgsrekord på det amerikanske marked, skriver Stereogum.

Biografkæden AMC har nemlig meldt ud, at filmen indbragte 26 millioner dollars, svarende til knap 180 millioner kroner, i torsdags på forudbestilte billetter. Tidligere var ‘Spider-Man: No Way Home’ biografkædens rekordholder for største billetsalg for en film på en enkelt dag.

Deadline.com skriver, at eksperter spår, ‘The Eras Tour’-filmen kommer til at omsætte for 70 millioner dollars (481 millioner kroner) i sin åbningsweekend i USA, hvilket vil være en rekord for koncertfilm.

Annonceringen af Taylor Swift-filmen fik tidligere på ugen selskabet bag ‘The Exorcist: Believer’ til at rykke gyserfilmens premieredato en uge frem – i frygt for at ‘The Eras Tour’ ville have negativ påvirkning på ‘Eksorcisten’-efterfølgerens billetsalg.

Nu har den kommende romcom ‘What Happens Later’ med Meg Ryan og David Duchovny også fået sig en ny premieredato, skriver Stereogum. Den rammer nu de amerikanske biografer 3. november i stedet for 13. oktober, som altså er ‘The Eras Tour’-filmens premieredato i USA.

Hvorvidt ‘Eras’-filmen rammer de danske biografer vides ikke, og biografpremieren på ‘The Exorcist: Believer’ er fortsat 12. oktober herhjemme. ‘What Happens Later’ er endnu ikke annonceret til at få dansk biografpremiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af