Tinashe skammer sig over at have lavet musik med R. Kelly

Tinashe skammer sig over at have lavet musik med R. Kelly
Tinashe. (Foto: Lorne Thomson/Redferns)

Nogle af Tinashes største sange er samarbejder med andre artister – ikke mindst de storstreamede hits ‘2 On’ med Schoolboy Q og ‘All My Friends’ med Snakehips og Chance the Rapper.

Der dog to artister, som den i dag 30-årige r’n’b-musiker ikke er specielt stolt over at have samarbejdet med: R. Kelly og Chris Brown.

Det fortæller hun, da hun er gæst i radioprogrammet ‘The Zach Sang Show’, skriver HipHopDX.

»Tror du, jeg ville det? Jeg fortrænger vitterligt den R. Kelly-sang fra mit sind. Jeg glemmer, at den overhovedet findes. Det er så pinligt. Det er så uvirkeligt, at jeg overhovedet har en sang med R. Kelly«, siger Tinashe, da værten spørger ind til de tidligere samarbejder med R. Kelly og Chris Brown, som hendes daværende pladeselskab RCA Records satte i søen.

»Ja, det var labely! Og jeg var også så ung. Jeg føler, jeg lavede den sang, da jeg lige havde skrevet kontrakt med det pladeselskab. Jeg var nok omkring 20. Det var skørt«.

Der er tale om R. Kellys sang ‘Let’s Be Real Now’ og Tinashes Chris Brown-gæstede nummer ‘Player’ – begge fra 2015.

Tinashe fortæller, at pladeselskabet mente, hun havde brug for et skub fra en stor artist som Chris Brown på det tidspunkt, og hun havde ikke selv kontrol over situationen:

»Han var deres største artist, som de havde på rytmisk radio på det tidspunkt. Og jeg var sådan, ‘Men det her er en popsang. Så jeg føler virkelig ikke, vi skal sætte Chris på den. Det giver ikke mening for mig’. Men jeg ved ikke!«.

R. Kelly blev som bekendt sidste år idømt 30 års fængsel, blandt andet for seksuelt misbrug af mindreårige. Chris Brown bliver i dag stadig associeret med at have begået vold mod sin daværende kæreste Rihanna i 2009.

Tinashe udgav i sidste uge sit sjette album, ‘BB/Ang3l’, som faktisk er helt uden gæsteartister.

Se et uddrag fra hendes radiovisit herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@zachsangshow “I block out that song from my mind” @Tinashe on working with R. Kelly #tinashe #rkelly #embarrassing #zachsangshow #zachsang #fyp #foryou @Amp ♬ original sound – Zach Sang Show

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af