Nu må 21 Savage endelig forlade USA –  planlægger europæisk koncert

Nu må 21 Savage endelig forlade USA –  planlægger europæisk koncert
21 Savage. (Foto: PR)

Tilbage i 2019 blev 21 Savage anholdt for at opholde sig ulovligt i USA. Til de flestes overraskelse viste det sig nemlig, at rapperen er født i Storbritannien – og han skulle efter sigende have boet ulovligt i USA i 13 år.

Nu er der omsider kommet en afgørelse i sagen, skriver Complex.

Rapperen med det borgerlige navn She’yaa Bin Abraham-Joseph har nemlig nu officielt fået opholdstilladelse i USA, hvilket også betyder, at han kan rejse ud af landet. Det fortæller 21 Savages advokat i en pressemeddelelse.

Den gode nyhed fejrede 21 Savage fredag på Instagram, hvor han postede en sentimental video med denne meget sigende caption: »🥺🥺🥺«.

Videoen viser en række private optagelser og gamle familiebilleder med rapperen – og Skylar Grey-sangen ‘Coming Home’ på lydsporet. Slutteligt indikerer teksten »London… I’m comin’ home«, at en koncert i den engelske hovedstad er på trapperne. Det er ifølge Complex første gang, rapperen spiller i London.

Så kan man jo bare håbe på, at han også kommer forbi Danmark på et tidspunkt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af