Premiere: Greta slår et kæmpe hul i skriveblokaden med ‘Never Enough’

Premiere: Greta slår et kæmpe hul i skriveblokaden med ‘Never Enough’
Greta. (Foto: PR)

Lige fra begyndelsen er det kørt som smurt for Greta. I 2020 slap hun en lovende debut, i 2021 spillede hun en topkarakterværdig Roskilde-koncert, og i 2022 udgav hun et yderst velskåret andet album.

Men siden har man ikke hørt noget til det tyskfødte musiktalent. Indtil nu, hvor hun omsider er tilbage med singlen ‘Never Enough’.

»Right now you’re looking for something you don’t know where to find / But we can’t go back in time / No guilt, no regrets / I’ll take you with me«, synger Greta omgivet af svævende rumklang og bouncende synthesizere.

Det er melankolsk klubmusik, når det er bedst, og det er noget Greta jævnligt gør sig i. Denne gang har det faste trommebeat og det euforiske hook næsten en snært af EDM.

Greta. (Foto: Julie Montauk/Ditte Angelo)

Spørgsmålet er, hvad der lige er sket, siden Greta har holdt sig helt under radaren i over et års tid?

Et barn, karriere og søgen efter ro, viser det sig – og en seriøs skriveblokade.

»Jeg har før oplevet perioder med angst, men det gik ligesom next level i min graviditet og de første måneder af min søns liv. Så jeg startede i gruppeterapi. Men samtidig forsøgte jeg også at lave musik – for at være i noget jeg kendte, midt i alt det der føltes så usikkert. Men jeg opgav det igen efter et par uger«, forklarer Greta selv.

Men pludselig lader det til, at der er sket noget.

»Lige pludselig, virkelig som et lyn, der slog ned. Det var, som om jeg landede i min egen krop igen. Al tågen lettede. Jeg begyndte at skrive igen, om aftenen på gulvet i køkkenet. Jeg tog i studiet igen. Det væltede ud med sange«, lyder det fra Greta.

Og man må i den grad sige, at hun har slået hul på sin skriveblokade med denne nye, energiske single. Det er et kærkomment gensyn med et af landets mest spændende nye popnavne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af