Drake har lige udgivet seks helt nye sange – lyt til ‘For All the Dogs Scary Hours Edition’

Drake har lige udgivet seks helt nye sange – lyt til ‘For All the Dogs Scary Hours Edition’
Drake. (Foto: PR)

I går overraskede Drake ved ud af det blå at annoncere, at han ville udgive en samling nye sange.

Og i dag er ‘For All the Dogs Scary Hour Edition’ så landet. Udgivelsen er tredje del af Drakes ep-serie ‘Scary Hours’ og fungerer også som en slags deluxe-version af hans seneste album, ‘For All the Dogs’.

Blandt de nye numre er ‘Evil Ways’, som byder på en feature fra J. Cole, ‘Wick Man’, hvor Drake smider en reference til Ice Spice, og nummeret ‘Red Button’, hvor han sender et skud ud til Taylor Swift.

»Taylor Swift the only n*gga that I ever rated / Only one that could make me drop the album just a little later«, lyder det i sangen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Drake for nylig annoncerede udgivelsen, udtalte han følgende: »Jeg lavede de her sange på fem dage. Jeg havde ikke en eneste bar skrevet ned, da ‘For All the Dogs’ kom. Så det er ikke sådan, at jeg samler noget ufærdigt shit op. Det sker af sig selv«.

De første to ‘Scary Hours’-udgivelser udkom i 2018 og 2021 og var på henholdsvis to og tre sange.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af