Imagine Dragons er blevet kaldt »det værste band nogensinde« – nu tager ‘Saturday Night Live’ pis på dem i ny parodi-video

Imagine Dragons er blevet kaldt »det værste band nogensinde« – nu tager ‘Saturday Night Live’ pis på dem i ny parodi-video
Andrew Dismukes og James Austin Johnson parodierer Imagine Dragons i 'Saturday Night Live'. (Foto: Screenshot/YouTube)

Imagine Dragons bombastiske poprock har været genstand for en del hån gennem årene. Af nogle bliver de endda betragtet som verdens værste band.

Nu har ‘Saturday Night Live’ også besluttet sig for at tage pis på den amerikanske gruppe. I den nyeste udgave af showets ‘Weekend Update’-segment introducerer vært Colin Jost en musikgruppe ved navn Remember Lizards.

Det fiktive, karikerede band spilles af Andrew Dismukes og James Austin Johnson, og de anerkender i sketchen, at de har en række ligheder med Imagine Dragons.

De forklarer for eksempel, at deres gruppe spiller en »lignende genre«, som de beskriver som »opløftende børnevenlig hiphop skråstreg arena-rock med en pumped up kant«.

Dog forklarer de, at Remember Lizards adskiller sig ved at lave »opløftende arena-rock, der er decideret kristent« fremfor Imagine Dragons’ »positive arena-rock, der kun er kristen-curious«.

Parodi-duoen spiller også et nummer, der hedder ‘Chemical (Poison)’, som lyder meget som Imagine Dragons’ ‘Believer’.

»Jeg kunne ikke huske ikke, hvordan Imagine Dragons lød, men så hørte jeg jer lave en værre version af det«, siger Colin Jost.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af