Pink kommer til Danmark – store navne varmer op

Pink kommer til Danmark – store navne varmer op
Pink. (Foto: Ebru Yildiz)

Parkens koncertkalender for sommeren 2024 er efterhånden godt fyldt op med to gange Metallica og hele tre gange The Minds of 99, men nu har endnu en superstjerne meldt sin ankomst.

Det drejer sig om den amerikanske sanger Pink, der lørdag den 6. juli lægger vejen forbi Danmarks nationalstadion med sin rekordsættende ‘Summer Carnival’-verdensturné.

Den flamboyante turné kunne tidligere i år opleves i blandt andet Tyskland, Storbritannien og Frankrig, men grundet en hidtil uset efterspørgsel fra sine europæiske fans har Pink nu annonceret en række nye datoer for 2024.

Med som support har hun endnu engang det irske poprockband The Script, dj og producer KidCutUp samt den 19-årige singer/songwriter Gayle, der i 2021 fik et viralt hit med singlen ‘ABCDEFU’.

Pink udsendte for nylig singlen ‘Dreaming’ med Marshmello og Sting, der også vil at være at finde på deluxe-udgaven af hendes niende studiealbum, ‘Trustfall’, der udkommer den 1. december.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det officielle billetsalg til koncerten i Parken starter mandag den 27. november kl. 10.00.

Pink (US)
6. juli 2024
Parken
Billetpris: 480-1145 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af