Lil Uzi Vert gør sig klar til at trække sig fra musikkens verden: »Jeg vil lave kvindetøj«

Lil Uzi Vert gør sig klar til at trække sig fra musikkens verden: »Jeg vil lave kvindetøj«
Lil Uzi Vert. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

I efteråret udmeldte Lil Uzi Vert, at de planlagde at trække sig fra musikkens verden efter udgivelsen af det kommende album ‘Luv Is Rage 3’.

Det er jo efterhånden en nationalsport for amerikanske rapstjerner at erklære, at de går på pension, uden at det rent faktisk kulminerer i en pause. Men Lil Uzi Vert står altså fortsat ved sin beslutning, hvis vi skal tro nylige udtalelser til TMZ.

Rapperen udtaler i et kort klip »Jeg elsker at lave musik, men jeg har ikke længere lyst til at lave musik på den måde«. Da TMZ-reporteren spørger Uzi hvad der så venter på den anden side af albummet, lyder svaret: »Jeg vil lave kvindetøj. Jeg har arbejdet på outfits i mit hus«.

I kølvandet på de udtalelser har Uzi smidt en ny sang på gaden.

‘Red Moon’ er en følsom trapballade med lidt PinkPantheress-kanaliserende breakbeat-produktion. Den er ikke at finde på streamingtjenesterne i skrivende stund men er derimod eksklusivt udgivet på Youtube. Efter et ‘LIR3’-hashtag i beskrivelsen at dømme, vil den dog nok være at finde på det kommende album.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af